炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(五)5英语答案

炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(五)5英语答案正在持续更新,目前2025-2026全国100所名校答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

M:No problem.By the way,when you're in China,would you buy a glass vase for my wife?W:That's very kind of you.Thank you very much.W:Of course!I'd be happy to.I remember her hobby.(Text 9)M:Hi,Rachel!How're you?W:Don't ask!I've had a terrible morning!W.ItIcme ou of the house this moring and found that the back window had been brokennM:Oh,no!What happened?W,Yh,Igue that might have entbeaushey did take tha would have been K if that had beM:Oh,no.That's awful.What were they after?The car's MP3 player?pieces.all they go,but theygot wy withmyhandbag towstuply mnaged o leave itn the backW.No,ot really,but there was a spare set of keys in there,and my home address Fortunately,I took myseat.M:Oh,no!Was there much in it?new iPhone with me.M:Oh,that's terrible!That wasn't a very sensible place to leave your handbag!W:I know!I know!I was so worried that they'd come round and rob my flat that I called in a repairman andgot my locks changed this morning.It cost me a fortune.M:I bet it did!No wonder you came to work late.I bet you won't be making that mistake again,will you?M:OK,this one looks interesting.Listen!This application is from Orson Barnes,who lives in Birmingham.(Text 10)He's applying for the post of Publicity Manager with Happy Holidays.He's 32 years old,and he's got a degree in economics from Manchester University.It was a five-yearcourse,and as part of his studies he did a work placement for a year with a small telecommunicationcompany in Spain.His first job after he left university was with XL Holidays,and he worked there for fouryears.After three years he was promoted to the position of Cperations Assistant and he was in charge ofthree people.For the last three years he's been working for Sky Airlines.He's responsible there formarketing.In addition to his degree,he's got a qualification in Russian.He's been studying Italian since July,too,but he hasn't taken any exams in it yet.He's also done a coursein human resources and one in business law.He says that he's enjoyed his time at Sky Airlines,but he nowfeels the need for a new experience.He sounds good.What do you think?参考答案1~5 CAABC 6~10 ABCCB 11~15 CBCAB 16~20 BACBA【答案与解析】24一斗02父2⊙本文是一篇应用文。文章介绍了2021年美联社娱乐记者评选出的四首金曲。21.B细节理解题。根据Peaches一节中“But‘Peaches'not only doubled down on the R&.B sound,.”可知答案。22.C细节理解题。根据Kiss Me More一节中“This hip-hop by Doja Cat won an American Music Award andan MTV Video Music Award.”可知答案。23.A推理判断题。根据Driver's License一节中“Anyone who's ever had their heart broken will feel howOlivia Rodrigo feels in this song..."To Be Loved"Coming out of a divorce,Adele acknowledges onthe song that there is strength in loving and strength in leaving.,.”可推断,这两首歌曲都表达了因爱而受伤的主题。【答案与解析】本文是一篇新闻报道。文章主要介绍了首钢滑雪大跳台的设计所创造的两个“第一”:它首次把工业遗址融人奥运会;它是全球第一个永久性的奥运滑雪大跳台。24.D细节a理解题。根据第二段“Since then,,the factory has been turned into an industrial heritage park.”可知,首钢原址已经被改造成了工业遗址。25.C细节理解题。根据第四段“Until now,all Big Air skiing has taken place on temporary structures...Thepermanent spacious Shougang setup doesn'thave thoseresrictions.,”可知,首钢滑雪大跳台是全球首个永久性的奥运滑雪大跳台。26.D推理判断题。根据最后一段“‘this is one of the coolest things I've seen...Instead of pouring black【CT卷·英语(一)参考答案第2页(共4页)】图B
本文标签: