2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷

2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷正在持续更新,目前2025-2026全国100所名校答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

44.B根据上文可知,作者对于这篇文章的内容表示怀疑,觉得这是不可能的事情。45.D根据上下文可知,作者很少化妆,只是买一些护肤品和戴一两件首饰。46.B47.℃作者的丈夫不仅喜欢她的这种方式,而且他与作者的方式是一样的。48.A根据上文可知,作若把自己的精力都花在使自己感到幸福的事情上。49.D根据上文on travel,learning experiences,fun and a few causes I support可知,作者和丈大喜欢做的都是高品质的事情。50.C根据host Fernando可知,这是主持人进行采访的一档节日。51.A这档采访节日的主持人总是对嘉宾说:“你看上去棒极了!”52.B根据下文可知,这档节日强调的是外表,所以主持人认为“看起来好总比感觉好更好”。53.B根据上文可知,每个人都嘲笑过这档节目,因为它犯了一个明显的错误一只寻求外表,而不是真实感受。54.C55.B有些女性觉得如果自己不好看就不可能自我感觉良好。56.A根据上文的“Really??”可知,作者不认同上面的看法,她认为生活好坏应该是自己的感觉。57.B我们不应该让外部情形控制我们是否幸福。58.C作者建议把时间、注意力和资源等放在能影响我们内心的事情上。59.A幸福本身会把你带到了它那里。60.D当你沿着自己的道路寻找幸福,你会感到很快乐。语法填空61.variety 62.an 63.charming 64.themselves 65.knows 66.strengths 67.what 68.to join69.who/that 70.usually短文改错My parents have decided to take myself to pay a visit to Britain.I am excited,hoped to make a good uscmehopingof this opportunity.Firstly,I will talk to native speaker as much as I can A improve my English.Secondly,speakersothere are many attractions that interested me a lot,among which is Big Ben.Beside,football,that is popularinterestBesideswhichin England,is my favorite sport.I have been dreaming of watching a live football match there but now theanddream will come true.My friend Alice lives in London.I will probably meet her.What I do,I am sure I willWhateverhave a good time.书面表达One possible version:Dear Jim,I'm glad to know you are coming to attend university in Beijing next year.Since you're interested in Chineseculture,I recommend Peking University to you,which is one of the best universities in China.To be admittedinto it,you should sign up online ahead of time,and hand in your application as well as your high schooldiploma.I have attached some information at the end of the letter.If you still have questions,you can visit its web-site directly.Looking forward to meeting you in China soon.Yours,Li Hua·30·【22新教材老高考.DY·英语·参考答案一R一选择性必修第四册一N)