全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2025-2026全国100所名校答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
the United States.16_Driving when tired can be very dangerous.During the daytime,over half of drivers report feeling sleepy at some point.At night,over 80 percent drivers sometimes get drowsy ()And here is the most frightening of all._17What is going on here?One thing is that people are not getting enough sleep.One person out of three gets by on lessthan six hours a night.Lots of people have trouble falling asleep.18 Few people get enough of the deep sleepthey need to feel really rested_19 Believe it or not,people need seven to nine hours of nighttime sleep to remain healthy.During that sleep,a person's immune system is built up.This helps fight off diseases and infections.And taking a nap in the daytime doesnot really help.It will make a person feel refreshed.But it cannot make up for the lack of nighttime sleep.What if you are a person with real sleeping problems?What if you have tried all the home remedies (like hotmilk?You might consider going to a sleep clinic.20_They will study your sleep problems,and you will not have topay anything.A.Here are some facts to rememberB.Many such clinics look for volunteers.C.Too much sleep may make you tired as wellD.Sleep is part of a person's daily activity cycle.E.They are always working to find out more about sleep.F.Others fall asleep easily,but then wake up time after time.G.Almost one-quarter of all drivers have fallen asleep at the wheel.【答案】16.£17.白18.下19.A20.B【解析】【分析】这是一篇说明文。文章主要介绍了夜间睡眠不足的危害,呼吁人们如果有睡眠问题可以去睡眠诊所。【16题详解】空处位于段末应承接上文,根据上文“Sleep clinics(诊所)are appearing all over the United States.(睡眠诊所出现在美国各地)”推知,下文陈述的话题和这些诊所有关。£项“它们总是努力了解更多关于睡眠的知识”,符合题意,选项中的they指代上文的Sleep clinics。故选E。17题详解】根据上文“During the daytime,.over half of drivers report feeling sleepy at some point..At night,over80 percent driverssometimes get drowsy(昏睡的).And here is the most frightening of all.(在白天,超过一半的司机报告说在某个时候感到困倦。晚上,超过80%的司机有时会昏昏欲睡。还有最可怕的)”中“here is the most frightening of all'”