炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(三)2英语答案

炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(三)2英语答案正在持续更新,目前2025-2026全国100所名校答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

教学记23.What ca be doneto make things better?B.Cancelling subsidies.札记」A.Setting up reserves.D.Harvesting other seafood less.27.What can be inferred from the last paragraph?mAmelcorbaoihA.Some people are unwilling to pay delivery feesC.Consuming less protein24.From which sectio ofa magazine does the textcome?D.EntertainmentB.The old and the disabled will receive free deiveryC.Brandt is optimisticabou the grocery deivery.B.Science.A Health.D.The pilot programme has been carried out in rural areas【答案与解析】28.What can be the best title for the text?A.Concern about the quality of food in the US险的低水。B.Online grocery delivery may help relieve food deserts城可能回复不到以前有那么多鱼的状态。C.The pilot program meets with some technical difficulties22.B根搭2段可知,导致鱼的数量急剧减少的最大因素是某些国家实施的渔业补贴政策。山双A提等纸后一段可为,人门可以做一垂率情来发情克期更好的方向定风贺七减少对野生会的清关普制。D.A potential solution to improve the transport in food deserts纷清产君天乡清染米殖金在份有爷望国变金的希语的格方建立和实意“回复区”安装持区,申建立自的【答案与解析】在美国,二项新型服务—在线杂货外卖帮助住在食品荒漠地区的人们更容易地获得新鲜、健康的食物。25.B根据第1段可知,根据美国农业都2009年的—份报告,美国大约有230万人居住在距离超市一英里以外的地【命题视角】本题考查考生把文章内容与常识结合起来作出准确推理的能力:iqd0,24.C方,没有可靠的交通工具,这些地方被称为食品荒漠地区。解题思路]本文讲述的是莱些地区的鱼所面临的因境和人们对此乳象的所假所想,属于人与自然的活怎26.D根据第3段最后两句可知,导致城市和农村地区的快递服务覆盖率的不同在于两组数据:食品荒漠地区是根据最有可能来自杂志的生态版块,人口普查来确定;运送根据邮政编码来确定。他们两者是各自独立的,互不干扰B中英,界的,27.C根据第3段第1句和最后一段最后两句可知,Brandt看好这个项目。128.B根据本文主要内容(一项新型服务—在线杂货外卖,帮助住在食品荒漠地区的人们更容易地获得新鲜、使康的食物)可知答案。reliable vehicle access The trip takes time,money and energy,and itcan be a strugge especiallyfor pope第二节(共5小题:每小题2分,满分10分)deror who have physical disabilities.阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填人空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Butanew researchers at Yale University suggests thatIn a few months you'll go to college.29 Take a look at this"mental preparation"checklist and make sure yougrocery delivery.And it lends support to expanding a pilot program'that lets peopleuse theirbhave given these topics some thought.the Supplemental Nutrition Assistance Progrm(SNAP),also known as food stamps(食品利券),topayRemind yourself that it's new for everyone.groceries,Going to college is a big change,and it's important not to get overwhelmed.30 That's OK and accept thatLead researcher Eric J Brandt,national linc University's School of Medicine,hopesyou're ina new stage of life.step in finding more solutions for people living inareas with high ratesof food insecurity.While urban foddeCommit to time management.overwhelmingly covered by delivery services offered through companies,the results in rural areas wereoOrganizing your time properly will make your life in college much easier.31 Stay organized and spend a fewpromising.The difference between partial and full delivery,Brandt explains,iesinthetwominutes each evening planning ahead for the next day.are measured by census tracts(人口普查);delivery is determined by ZIP code“They're mutually exclusive(各l32)and they don't define each other,"he says.College will open your eyes in more ways than one.It's a time to find yourself,discover new passions,challengeThere isa the challenge of paying for the delivery itself.SNAP benefits in participating statesold ways of thinking,and meet new people from all backgrounds and places.So,try something different.Hug the ideaourchase but not topay for delivery fees.Brandt says there's hope that these additionl os challof explorationDon't be afraid to ask for help.With anything new,it's best to have a positive attitude.But life has its ups and downs.33 Take a moment tothey're putting on the tablefind out the college services that can help you:tutoring services and other services that will give you support when you25.According to the text,food deserts refers to places whereneed it.A.population is very smallB.fresh food is not easy to getA.Be open to new thingsC.agriculture is less developedB.Knowing where to turn for help is important.D.public transport is hard to takeC.Things might feel a bit uncomfortable for a while26.Why is there difference in delivery services between urban and rral areas?D.Plan to pay them a visit in advance before your first termA.It's hard for people in ruraareas to get food stamps.E.Create a detailed daily schedule for classes,homework and so on.B.The food delivery companies conictwith each other..Remember tht yoe in olleebuid a foundation foryou future.C.Some rural areas have not been identified as food deserts.G.Are you ready for some of the newness that is about to come your way?D.The basis for dividing delivery areas disagrees with that of food deserts.【答案】29~33 GCEAB◇金太阳AB创新卷·英语(XGK~单元卷)◇◇金太阳AB创新卷·英语(XGK:单元卷)◇
本文标签: