2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案正在持续更新,目前2025-2026全国100所名校答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
1、100所名校高考模拟金典卷2024英语四答案
2、2023-2024全国100所名校高考模拟金典卷英语4
3、2023-2024一百所名校高考模拟金典卷英语二答案
4、一百所名校高考模拟金典卷英语2024
5、100所名校高考模拟金典卷英语2024听力
6、100所名校高考模拟金典卷英语二2024
7、2023-2024全国100所名校高考模拟金典卷英语答案
8、100所名校高考模拟金典卷2024四
9、2023-2024100所名校高考模拟金典卷英语十答案
10、2023-2024100所名校高考模拟金典卷英语四答案
答案)
第二节阅读下面材料,根据其内容和所给段落开【写作提示】头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。Oliver2先天失聪。上学后,他因害怕同学们嘲After Mason and Rebecca had their baby Oliver,笑他而变得孤僻。为此,他的老师Sophia决定和they were quite happy.However,it soon changed.班上的同学一起为他举办一场生日派对,以展示One night,Rebecca accidentally dropped a glass他们的友善。根据续写第一段的首句可知,bowl during Oliver's second birthday celebration.Sophiat收到了一条信息。家长同意了吗?星期天Oliver was just nearby,but he didn't react or turn孩子们来准备生日派对了吗?本段可据此展开叙around to the big sound of glass breaking.The述。根据续写第二段的首句可引出如下问题:couple were panicked,realizing their baby didn'tOliver推开教室门后看到了什么?他当时作何反react to sound.应?老师和同学们为他准备了什么惊喜?他开心The next day,the hospital confirmed Oliver wasgg吗?本段可据此展开叙述。born deaf.The couple were so sad.Weeks later,Oliver got his first hearing aid.AfterOne possible version:fixing the device in Oliver's ear,Mason andRebecca saw a strange reaction on his face.Soon,her phone rang and received a message.Rebecca burst into tears and called,"Oliver,comeShe found a kid's parents showed sympathy andhere.Come to mama."He quickly turned andagreed.Before long,her phone received suchstarted walking to her,smiling.Oliver could nowmessages one after another,and all parents agreed.hear!Mason and Rebecca were delighted.On Sunday,Oliver's classmates and even someThree years passed;it was time to send Oliver toparents came to school.They decorated theschool.Rebecca and Mason often described howclassroom with balloons and streamers,with a biglovely it would feel to be in a class full of friends"Happy Birthday"written on the blackboard.Andwith a teacher in the front.Oliver pictured a funthey prepared a birthday cake.When Mondayfirst day at school but returned home that day,came,Oliver's classmates and Sophia arrived earlycrying,"I don't want to go to school.to give him a surprise.I have no friends."The following days,Oliver cameback home,still sad.Rebecca and Mason wereOliver arrived at school and pushed theanxious.classroom's door open.He was surprised by theOne Friday,Oliver's teacher,Sophia,met theclassroom's decoration and classmates who allcouple."Oliver seems shy.He never plays with hiswore colorful birthday caps and smiled at himclassmates.And he doesn't talk to me although I trySuddenly,soft music played.Oliver burst intotalking to him.He's afraid that he's different andtears as he watched his classmates sing Happythat his classmates will laugh at him because of hisBirthday by gesture.Then,the kids and Sophiadeafness,"she said.circled Oliver and gifted him a flower each.OliverRebecca and Mason were heart-broken andworried.After chatting with the couple,Sophiafelt so happy.After that morning,Oliver's schoollearned Oliver's sixth birthday was on Monday oflife had a big change.Rebecca and Mason were8the next week.quite grateful and glad about it.详见答案解析页Then,she made a secret plan to help Oliver.Sheencouraged her students to hold a birthday partyfor Oliver in the classroom to show Oliverfriendliness.After school that day,Sophia sent a message tothe parents of all the children in her class.In themessage,she told them about Oliver's trouble.Andshe wanted them to encourage and ask their kids tocome to school on Sunday to prepare a birthdayparty for Oliver:to decorate the classroom,prepare a birthday cake,etc.Then,Sophia putdown her cell phone,wondering whether anyparents would support it.注意:1.续写词数应为150左右;2.请按如下格式作答。Soon,her phone rang and received a message.Oliver arrived at school and pushed theclassroom's door open.g10