炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题正在持续更新,目前2025-2026全国100所名校答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
1、2024炎德英才大联考四
2、2024炎德英才大联考英语
3、2023-2024炎德英才4月联考
4、2024炎德英才大联考高三月考试卷四(全国卷)
5、2023-2024炎德英才大联考四答案解析网
6、炎德英才大联考2024高三月考4英语
7、2023-2024炎德英才大联考月考四
8、2023-2024炎德英才大联考全国卷四
9、2024炎德英才大联考高三月考卷四全国卷
10、2024炎德英才大联考考前演练2

DIY:Home-made Beauty ProductsBy Cassia AlbinsonPaperback$18.33 Prime In Stock$9.71 used new (2 offers)The recipes for home-made beauty products in this book will provide you with a number of options formoisturizing,cleaning and treating your skin:as well as a number of options for moisturizing,cleaning andtreating your hair.DY:A Beginner's Guide To Reflexology(刮痧)By Bryan ThompsonHardcover$4.67 used new (8 offers)One of the main advantages of reflexology is that you can apply many of its techniques right at the com-fort of your home and without the need for any professional help.Then you can self-heal yourself to live thelife you truly deserve!DIY:Furniture:A Step-by-Step GuideBy Christopher StuartPaperback$35.95 Prime Only 3 left in stock$11.10 used new (64 offers)Featuring 30 designs by leading designer-makers from around the world.DIY Furniture shows you howto use simple techniques to make attractive designer furniture from scratch.11.Who may probably be interested in the advertisements?A.House owners.B.Users of beauty products.C.DIY lovers.D.Self-healing patients.12.What should you buy if you need a shelf to hold your books?A.Secret Hiding Places.B.Home-made Beauty Products.C.A Beginner's Guide To Reflexology.D.Furniture:A Step-by-Step Guide.13.What can we learn about the book for reflexology lovers?A.It is mainly for young women.B.You can buy 8 such books at most.C.It helps you clean and treat your skin.D.You can learn to hide your valuables from the book.14.If your sisters want to get 3 books about home-made beauty products,they will pay at leastA.$29.13B.$37.75C.$46.37D.$54.99三、七选五(共5小题;每小题5分,满分25分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填人空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。The world that we live in is beautiful because it's made up of people from a diverse set ofbackgrounds and cultures.15 There's no better way than to acknowledge Global Diversit[24·G3ZCJ(新高考)·英语(五)-R-必考-Y】