名校之约 2024届高三高考仿真模拟卷(一)1英语答案
名校之约 2024届高三高考仿真模拟卷(一)1英语答案正在持续更新,目前2025-2026全国100所名校答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、名校之约2024高考仿真模拟卷
2、2023-2024学年名校名师高考模拟仿真卷英语
3、2023-2024名校之约中考导向模拟样卷二轮(四)英语
4、2023-2024名校名师高考模拟仿真卷英语
5、2024名校之约单元阶段检测示范卷英语答案
6、名校之约系列2024答案中考二轮英语
7、2023-2024名校名师高三模拟仿真卷
8、名校之约系列2024仿真模拟卷语文答案
9、名校之约中考导向模拟样卷2024二轮四英语
10、名校之约2024高三第二次月考
《双语学报》2023一2024学年高一N版·新高考湖南智能版第12期必修三Unit3-4参考答案及部分解析必修3Unit3基础能力训练参考答案1-5 ABCBA6-10 BABBC11-15 BCACA16-20 ACCBB。21-25 BCDCB26-30 DDACD31-35 BBCDD36-40 EGADE41-45 DCDCA46-50 BADCA51-55 ABCDB56-65 (One possible version)56.which57.fell58.like59.an60.generally61.lower62.given63.living64.discovery65.to improve写作(One possible version)第一节NoticeOur school Cyber Security Week is coming,during which a variety of activities will be arranged.There will be a lecture about cyber security by a local police officer next Tuesday afternoon.Besides,a large picture exhibition will be held during the week.At the end of the week,we'llhave a discussion,in which we'll share our opinions and practical tips on how to protect ourpersonal privacy online.I believe we can benefit much from all the above activitiesAll students are welcome to participate.The Students'Union第二节Paragraph 1:However,minutes later,teachers,parents and more students started coming in.Soon,the gymwas full of people,which made Liam amazed.Before the basketball game started,Liam gave ashort speech about Joel's terrible experiences.Greatly touched,people walked forward to putmoney into the donation box.When the event was over,Liam and his mother counted the moneycarefully.To Liam's surprise,he raised more money than he had expected,which enabled him tobuy a quality electric wheelchair for Joel.Paragraph 2:Excitedly,Liam and his mother went to buy an electric wheelchair.The next day,Liam stoodoutside Joel's house with a new electric wheelchair.When Joel's mom opened the door,Liamasked her to bring Joel to the door."This is for you,Joel!"Liam said while pointing at the electricwheelchair."The entire school helped me buy this for you!"Joel was so moved that he thankedLiam repeatedly in tears.After that day,Liam and Joel continued playing outdoors.And they feltcloser to each other.必修3Unit3基础能力训练部分答案解析阅读理解A导语:本文是一篇应用文。文章介绍了去海外做志愿者的四个项目。2l.B。理解具体信息。根据Volunteer to Rescue Street Dogs部分In Ambalangoda,SriLanka.volunteers can also pay a visit to Yala National Park on weekends..可知,去斯里兰卡