中考河北省2024年中考模拟试卷(夺冠型)试题(英语)
中考河北省2024年中考模拟试卷(夺冠型)试题(英语)正在持续更新,目前2025-2026全国100所名校答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、河北省2024年中考模拟试卷英语试卷拔高型
2、2024年河北中考vip押题模拟(二)英语
3、2024年河北省中考英语模拟试题(四)
4、2023-2024二零二一年河北省中考答案
5、2024年河北中考模拟试卷英语
6、河北省2024年中考模拟试卷文科综合试卷夺冠型
7、2024年河北省中考英语模拟试题(三)
8、2024年河北省中考模拟试题英语
9、2024年河北省初中毕业生升学文化课模拟考试英语试卷二
10、2024年河北省初中毕业升学文化课模拟考试英语试卷
灯三步一体高效训练讲8,人根据第1段最后两句以及第2段第1句可知,专家认为让孩子参与家庭财务管理是对孩子进行金融教育启蒙记的最佳方式,但很多家庭否定了这种教育。由此可知,此处表明很多家庭不允许孩子参与财务管理,9.A根据第2段可知,Oakley认为孩子的金融观念与周田的环境有关。0.C根据最后一段第1句可知,Oakley建议父母在每孩子开通账户时首先考虑未来十年孩子是否会使用该账户中.1的钱,即考虑孩子未来十年的花销。.D适滨企文可知,0kg认为对孩子进行金融教有是父号的责任,并闲释了金融教有的意义和方式.由此可知:本文旨在建议父母对孩子进行金融教育.DReading for pleasure can be an important and enjoyable childhood activity.However,until nowt has been unclear what impact-if any-encouraging children to read from an early age will have ontheir brain development,cognition (and mental health later in life.To investigate this,researchers from the universities of Cambridge and Warwick in the UK andFudan University in China analyzed data from the Adolescent Brain and Cognitive Development inthe US,which involved more than 10,000 young teenagers,and compared those who began readingfor pleasure at a relatively early age (between two and nine years old)against those who began doingso later or not at all among them.The team found a strong link between reading for pleasure at an early age and a positiveperformance in teenage years on cognitive tests.Children who began reading for pleasure earlier hadbetter mental well-being,showing fewer signs of stress and depression,as well as improvedattention and fewer behavioral problems such as aggression and rule-breaking.These children also:ended to spend less screen time-such as watching TV or using their smartphone or tablet-in theirteenage years,and also tended to sleep longer.When the researchers looked at brain scans from the teenagers,they found that those who hadtaken to reading for pleasure at an early age showed moderately larger total brain areas and volumes,including in particular brain regions that play critical roles in cognitive functions.According to the study report,the most proper amount of reading for pleasure as a young childis around 12 hours per week.Beyond this,there appears to be no additional benefits.In fact,thereis a gradual decrease in cognition,which the researchers said may be because it suggests they arespending more time sitting down and less time at other activities that could be cognitively enriching.ncluding sports and social activities.32.How was the research conducted?A.By surveying a great number of teens.B.By studying the earlier statistics on teens.C.By demonstrating previous reading studies.D.By tracking many teens'reading time for long.33.What can we infer about the teens reading for pleasure earlier?A.They feel more energetie in their lives..B.Electronic devices are more attractive to them.C.Their cognitive abilities are stronger.D.They need less sleep in their childhood days.34.What may gradually happen to a boy reading 20 hours a week for years?A.He may get a decline in cognitive ability.B.He may perform better at outdoor exercise.C.He may feel lonely occasionally.D.He may become more engaged in social events.【24新教材,DY英语-R-选择性必修第四册-N)89CS扫描全能王▣得3亿人都在用的扫描App
本文标签: