河南省2024年九年级第十二次中考模拟试卷(6月)试题(英语)

河南省2024年九年级第十二次中考模拟试卷(6月)试题(英语)正在持续更新,目前2025-2026全国100所名校答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、河南省2024年九年级中考模拟试题
    2、河南省2024年九年级中招模拟试卷s3
    3、河南省2023-2024学年度九年级期中测试卷
    4、河南省2023-2024学年第二次中招模拟大联考九年级英语
    5、2024河南九年级二模考试试卷
    6、河南省2024年第二次中考模拟考试
    7、2024—2024河南九年级考试
    8、河南省2023-2024学年度九年级期末考试
    9、河南省2024年九年级中招调研试卷
    10、2024河南初三二模试卷
大单元学三步一体高效训练讲评Dr Talbott explains the main reason:one banana contains 20 percent of your recommended daily记allowance of vitamin B6.This vitamin is scientifically shown to reduce depression and anxiety,betterthe effects of stress,and improve moods overall,according to a study of how B vitamins affectmoods,published in Nature.The trick is vitamin B6's power to produce serotonin(血清素),a powerful brainneurotransmitter,which is nicknamed the happy hormone.Dr Talbott adds that bananas are alsohigh in prebiotic fiber and potassium(),which are other nutrients linked to a good mood.In fact,people who ate a diet higher in potassium showed less depression and a better moodoverall,according to a study published in the British Journal of Nutrition.Dr Talbott explains thatvitamins,including B6,are one way to help support your body and mind in dealing with allproblems.32.What are the second most popular fruit in the US-==”---。。。。。==--。。”A.Pears.B.Bananas.C.OrangesD.Apples.33.What problem may people face now according to the text?A.Low spirits.B.Being overweight.C.Staying up late.D.An unbalanced diet.34.What can we learn from paragraph 3 and 4?A.Vitamin B6 can improve our mood.B.One banana is recommended per day.C.People should view stress correctly.D.Potassium is also called happy hormone.35.What can be a suitable title for the text?A.A delicious fruit-bananasB.An important vitamin-B6C.Bananas brighten your dayD.Vitamins benefit mental health【答案与解析】本文主要介绍了香蕉可以帮助我们变得快乐的原因。32.D根据第1段第3句可知,苹果在美国是第二受欢迎的水果。33.A根据第2段第1句可知,当今的人可能面临情绪低落的问题。34.A根据第3段第2句和第4段第1句可知,维生素B6可以改善心情。35.C通读全文,尤其是第1段末句可知,香蕉可以帮助我们变得快乐。由此可知,C选项“香蕉照亮你的一天”适合作该文章的标题。第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。When we walk the "path of life",social life is very important.More often than not,closefriendships can help us smooth out the sometimes rocky road that we are meant to travel.36Through friendships,we can become happier,wiser and more satisfied humans.They can comfort the heart because the peace comes from having someone with whom we shareour joy,sadness,success and failure.37 Happiness takes on a greater meaning and a troubleshared becomes a trouble halved!They can advise the head because we may have better understanding and judgement throughconversations with wise friends.If we are guided only by our own feelings,our judgement might be2025ZCYK·英语-WYB-必修第一册-Y
本文标签: