2025届名校大联盟·高三月考卷(二)英语试题正在持续更新,目前2025-2026全国100所名校答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
1、2023-2024学年下期高三名校联考(二)英语
2、2023-2024名校联盟高二5月联考
3、名校大联考2023-2024学年度高三第二次联考英语
4、名校联盟2023-2024学年高二九月联考
5、2024年2月名校联盟优质校高三大联考
6、2023-2024学年下期高三名校联考二
7、2023-2024高三名校联考二答案
8、名校联盟2023-2024学年高二10月联考
9、名校联盟高三2024二月联考
10、2023-2024年下期高三名校联考(五)英语
英语试题)
注意:【写作提示】(1)续写词数应为150个左右;写1.本题要求写一篇竞选“健康大使”的读(2)请按如下格式作答。发言稿,故人称以第一人称为主;时态以一后Adesoji started calling the companies on thelist,trying his luck.作般现在时和现在完成时为主。2.正文分段内容:第一段表明你要参与竞选;第二段阐述你的优势;第三段表达你写The next day,Adesoji got dressed up and会如何做。arrived early for the interview.One possible version:【写作提示】Dear teachers and fellow students,写Today,I am excited to run for the role of Health读Adesoji Bamidele在伦敦学高级临床技术。通过努力学,Adesoji成功完成了临床实践技能评Ambassador to encourage everyone to focus on their估。对他来说,最好是能够进行一下临床实。然health.By doing so,we can all achieve better后而,他的签证还剩一个月就要到期了,只有找到作academic results and enjoy a happier school life.续份全职工作或者拿到毕业后的签证,他才能继续呆I have been an active member of the school's在伦敦,而这是他负担不起的。随着时间的临近,sports team and have organized several health-related写他不得不准备回家,这时,他发现了自己以前列出activities.These experiences have given me the的感兴趣的公司名单。knowledge and enthusiasm to promote healthy habitsin our community.夏1.根据续写第一段的首句可知,Adesoji给名单上的公司打电话,想要碰碰运气。在此过程中,他会写读遇到什么挑战呢?他是如何应对的?再结合续写第二If given the opportunity,I will work tirelessly tocreate a healthier school environment.Together,we后段的首句可知,Adesoji得到了面试机会。得知可以去面试时,他心情如何?本段可围绕这些内容展开叙作can build a future where everyone feels their best.续述。Thank you for your consideration.2.根据续写第二段的首句可知,第二天,(范文中的画线句子可作为佳句背诵)写Adesoji穿戴整齐,早早来到面试地点。面试过程顺利吗?Adesoji最终能成功留下来吗?通过这次经历,Adesoji7有何感悟?本段可围绕这些内容展开叙述。阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两One possible version:段,使之构成一篇完整的短文。Adesoji started calling the companies on the list,读Reaching Heathrow Airport in London was a dream come true for读trving his luck.He called one by one,asking if theyAdesoji Bamidele.He remembered the days of reading from the TimeOuthad any suitable position for him.Briefly knowing后website where London's Heathrow Airport was named the great global后about his situation,most companies rejected him,transport center.For Adesoji,his journey to London was more than the续excitement of seeing Heathrow Airport.The young man was the first in hisbut Adesoji didn't lose heart.Finally,his efforts paidvillage to travel abroad to study advanced clinical(l临床的)skills.续off.A small healthcare company was attracted by his写He knew that not only did his parents have high hopes for him but写brilliant performance at school and asked him tohis teachers too.His success was extremely important to the well-being ofhave a face-to-face interview.You can imagine howhis country.He was to run a full-time program for about one year,and ofexcited and grateful Adesoji was then for this hard-course,if he could find a job fast enough,he would get a longer stay at thewon opportunityend of his programLife in London was not at all what it was painted to be.EverythingThe next day,Adesoji got dressed up and arrivedwas expensive,from accommodation to food,transportation,haircuts,andearly for the interview.Everything went quitebills.The available student jobs were not paying much as he couldn't get a读full-time job because of his college program.Even so,he still tried his bestsmoothly.Adesoji received praise from theto continue learning more professional clinical skills here.读interviewers for his performance and clinical skills,后Soon eleven months passed,and through studying hard,Adesojileading to an offer of a two-year job contract.completed his practical clinical skills assessment ()It would be better后Naturally,Adesoji quickly got a two-year work visa续for him to do a clinical placement (in London.However,he had justwith the help of the company.Adesoji felt happy toone more month to go.His visa would expire (soon,and he couldhave finally been able to remain in London andonly stay longer if he got a full-time job or a post-studies visa,which he写further develop his clinical skills.And he believed hecould not afford.Adesoji felt unhappy.As the time drew near,he had to getready to return home.would serve his country better when he returned.It was his last two weeks in school.One day,as Adesoji was packingAdesoji's experience taught us that rather than givinghis baggage alone,he found the earlier list of companies that he wasup or waiting for opportunities to present themselves,interested in.Looking at the list for a long time,he had an idea in his mindone should actively seek them out when faced with"Why didn't I call and ask them?Maybe I can make it."challenges.9
本文标签: