[伯乐学教育]2025年普通高等学校招生全国统一考试 信息冲刺(四)4英语答案
[伯乐学教育]2025年普通高等学校招生全国统一考试 信息冲刺(四)4英语答案正在持续更新,目前2025-2026全国100所名校答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
第二部分阅读第一节答案解析网A答案解析网21.【A】 根据文中第二段“Everyone with a valuable waste reduction practice in fashion and textiles iswelcometoshareit.”可知,投稿内容应与时尚和纺织行业的废物减少实践相关。因此,A项“可回收的时尚设计”符合题意,故选择A项。答案解析网22.【B】根据文中第三段“Sharing these practices in fashion and textiles helps engage society in global高人们的意识,故选择B项。答案解析网23.【C】根据文中第四段“The submission must be sent electronically by 12 February 2025.Pleasesendit toWasteWiseCities@un.org..”可知,投稿需通过电子邮件提交,故选择C项。B答案解析网24.【B】根据文章第二段,“Orr decided to try a new system that incorporates Al. She now spends justan hour paying staff each month." 以 及"The company now also conducts one-to-one meetings withstaffvia the platform.”可知,AI的引I人提高了工作效率,并且优化了HR的核心工作流程,故选择B项。答案解析网underrepresented candidates. "以 及“there is the general fear people have about this technology that it人类工作,以及在招聘中可能存在歧视,故选择A项。26.【A】 根据文章第三段,“Orr suggests one way to convince staff to embrace the new innovation be to‘ lead from the top down' by getting senior team members to engage with and use the technology on aregularbasis.”可知,Or认为高层管理者率先使用AI技术可以帮助员工克服恐惧,即“以身作则”,故选择A项。答案解析网27.【D】文章主要讨论AI在企业中的应用及其影响,这属于技术领域的内容,故选择D项。C答案解析网One is location-based , with flexible workers taking online orders but serving in a real-world locationsuch as ride-hailing drivers and food delivery workers. The other is cloud-based, with services fulfilledonline by workers ranging from online lecturer to livestreamer."可知,新的灵活就业的两种类型分类是基于工作执行完成的地点,故选择D项。答案解析网29. 【C】 根据第三段中“I've taken the part-time flexible job out of my interest. It's very common to seea ‘ slashie' nowadays. One of my friends is a fitness trainer at weekends while a financial analyst atworkdays”可知,“slashie”指的是同时从事多个领域工作的人,故选择C项。答案解析网30.【D】根据最后一段中“However,Feng called for more sound working rights protection to flexibleworkers by perfecting the law or regulations on labor relations and suggested improving flexibleworkers’ awareness of getting social security and enhancing the working skills training or services to theflexibly employed.”可知,Feng暗示且呼吁未来这样的灵活就业需要更健全的法律和职业培训,故选择D项。答案解析网31.【C】文章是新闻专题报道,根据第一段“Agrowingnumberofjobseekersareextendingtheircareer boundaries to more cutting-edge areas and flexible jobs, thanks to the development of digital会现象,所以最好的题目应该是数字经济重塑了职业选择,故选择C项。答案解析网考答案第3页(共4页)
本文标签: